MEDLEMSKAP

Välkommen till oss på Beyogafull!

Här står glädje, energi och återhämtning i centrum och vi hjälper dig att få ut det mesta av sin träning på yogamattan.


Med vårt medlemskap får du regelbundna träningspass varje vecka och fri tillgång till ett fullmatat videobibliotek.

Glädje, energi och återhämtning

Detta är vad vi på BeYogaFull kan erbjuda dig:

1. Fördelarna med regelbunden träning: Vår yoga hjälper till att stärka kroppen och minska stress. Genom att träna regelbundet kan du förbättra din flexibilitet, balans och kroppshållning.

2. Skonsam träning: Hos Beyogafull tar vi hänsyn till dina individuella behov och skapar en trygg och skonsam miljö för träning. Vi lägger stort fokus på hur vi rör oss på yogamattan, hur vi hittar in i - och ut ur varje position; på ett sätt som är skonsamt för leder, knän, rygg och höft.  

3. Rörelseträning och funktionell styrketräning, allt-i-ett: Vår yoga kombinerar rörelse, styrka och balans för en helhetsinriktad träning. Med hjälp av olika yogastilar och tekniker uppnår vi en effektiv träning som främjar både fysisk och mental styrka.

Välkommen till oss på Beyogafull och upptäck fördelarna med en mångsidig yogaupplevelse som passar just dig. Kom och känn skillnaden redan idag!

DETTA INGÅR I DITT MEDLEMSKAP!

yoga i Medevi och online

YogaMIX på ONSDAGAR

18.30-19.45

Vi träffas på onsdagar för våra regelbundna yogaklasser med både rörelseträning, funktionell styrka och balansträning. Dessa klasser hjälper dig på vägen till en balanserad livsstil där ditt välmående och din hälsa står i fokus. Du kan delta antingen på plats i vår studio eller vara med hemifrån via Zoom, vilket gör det lätt och bekvämt för dig att träna som det passar dig bäst.


Vårt fokus ligger på att skapa glädje, energi och återhämtning i ditt liv genom regelbunden, skonsam träning. Träning som är bra för både kroppen och sinnet och som gör dig starkare, rörligare och mer balanserad.


MEDLEMSKAP VÅR

Start: 31 januari 2024

Avslut: 12 juni 2024


INVESTERING: 1980:-

Ditt köp är bindande och återbetalas ej. Du kan ge ditt medlemskap till en annan deltagare vid förhinder. Alla onsdagsklasser spelas in så att du kan träna till dem i efterhand om du skulle missa ett tillfälle.


Varmt välkommen till oss på Beyogafull - Din yogastudio i Medevi och online.

Låt oss hjälpa dig att hitta din inre styrka, förbättra din rörlighet och skapa balans i din vardag.

VIDIOBIBLIOTEK

Vårt videobibliotek erbjuder dig en blandning av YogaMIX, HIIT och yinyoga-klasser som är utformade för att ge dig allt du behöver i din träning. Du kan träna när du vill, oavsett tid på dygnet eller dag i veckan, och hitta den perfekta klassen för just dig.


Upplev variationen av de olika klasserna och hitta balans och

styrka inifrån och ut. 


Du har fri tillgång till videobiblioteket under hela ditt medlemskap!

Jag svarar gärna på dina frågor!


Maila mig om det är något som är oklart eller om det finns något du undrar över.