Yogastilar

YOGA STILAR

BeYogafull erbjuder både Core Strength Vinyasa Yoga och Yinyoga. Här kan du läsa lite mer om de olika yogastilar. 

CORE STRENGTH VINYASA YOGA

Core Strength Vinyasa yoga ger dig ett nytt och modernt perspektiv på yoga med forskning om anatomi och biomekanik som grund. 


CSV yoga utgår från kroppens naturliga rörelsemönster för att ge dig en stabil grund att stå på för allt det livet har att erbjuda. 


CSV transformerar, stärker hela kroppen inifrån och ut och ger dig utrymme att hitta ditt unika uttryck. 


VÄLKOMMEN ATT YOGA TILLSAMMANS MED MIG OCH BLI EN DEL AV DEN NYA GENERATIONENS YOGA!

YIN YOGA

En lugn yogaform där positionerna utförs liggande eller sittande på yogamattan. 


I Yinyogan vilar du i varje position i mellan 3 till 5 minuter. Fokus ligger på kroppens nedre del och varje position är avsedd att belasta bindväven som omsluter våra muskler, leder och organ. 


I Yinyogan finns inga krav eller måsten. Du kommer som du är och tillåts att närma dig själv. 


Yogadas Yinyoga bygger på medveten närvaro och i varke position hittar du en grund där du kan komma in i positionen på ett bra sätt. Du lyssnar på kroppens signaler och är medvetet närvarande i stunden för att få ut det mesta av yogan. 


Yogadas Yinyoga är för alla, men varje position passar inte alla vid alla tillfällen. Därför är det viktigt att lyssna på den egna kroppen och känna efter vad som känns rätt just för stunden. 


Jag som lärare visar alltid hur du kommer in i och ut ur varje position och hur du kan stötta upp på olika sätt för att anpassa positionerna efter dig och din kropp.


VÄLKOMMEN ATT YOGA TILLSAMMANS MED MIG OCH HITTA ETT INRE LUGN, ÅTERHÄMTNING OCH MJUKNA I DIG SJÄLV MED HJÄLP AV POSITIONERNA PÅ MATTAN.

BeYogaFull

Medevi 241

591 97 Motala

info@beyogafull.nu